Започна приемът на документи за кампанията „Мисия Смолян", съобщиха от общинската администрация. Младежите на възраст 15-17 години могат да заявят своето участие до 6 юли на първия етаж на общината. Важно условие е учениците, към датата на подаване на документите, да са навършили 15 години, да носят личните си карти и постоянният им адрес да е на територията на община Смолян. Организатор на инициативата е Общината и почистващата фирма „Титан Клинър".
Списъците на одобрените участници по смени ще бъде обявен на северния вход на община Смолян в периода 12-13 юли . На младежите ще бъдат осигурени тениски и шапки с логото на кампанията.. Официалният старт на кампанията ще бъде даден на 13 юли.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I