Пиян шофьор, возещ в автомобила си крадец и лица притежаващи наркотици бяха установени в село Баните, съобщиха от полицията. Служители на Участък "Полиция" спрели лек автомобил "Форд Мондео" 2 часа след полунощ в понеделник. 24-годишният водач бил изпробван за алкохол с техническо средство. Дрегерът отчел концентрация от 1 промил. В колата пътували още четири лица. При извършеното претърсване в автомобила, в портмоне под стелката на предната дясна седалка, е намерена и иззета 0.18 грама суха тревна маса, а под стелката на задната седалка е намерена и иззета, завита в хартия с още 3.05 грама суха тревна маса. При извършения полеви наркотест намерената тревна маса реагирала на марихуана. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на РУП – Мадан. При извършените процесуални действия е установено, че марихуаната е собственост на двама от младежите, пътуващи в автомобила – С. Р. (31-годишен) и Р. Ф. (22). Двамата са задържани за срок от 24 часа в РУП - Мадан. По случая е образувано досъдебно производство.

При последвалите оперативно-издирвателни действия е установено, че около полунощ на в неделя в с. Средногорци, общ. Мадан, Р. Ф. е извършил разбиване на кафе-автомат, собственост на 49-годишна жена от Рудозем и е отнел около 120 лв. от касата на машината. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I