Участниците в полуфиналите на женския турнир Smolyan Beach Open 2012 бяха окончателно определени със завършването на мачовете от потока на плейаутите.  В тях оцеляха поставените под номер 1 и под последния номер 8 в основната схема – двойките Диана Малинова & Диана Филипова и Анета Германова & Петя Венева, които в ненедял сутринта ще се изправят съответно срещу Евелина Чолакова & Мария Аладжова и Ася Динова & Светла Ангелова в директни битки за място в големия финал, насрочен за 16:00 в неделния следобед.
 
За да стигнат до полуфиналите, водачките в схемата Малинова & Филипова преодоляха последователно Виктория Викторова & Славина Колева с 2:0 (21:19, 21:19) и Олга Кръстева & Гергана Докузова с 2:1 (20:22, 21:13, 15:8) в днешните плейаути.  Германова & Венева пък се наложиха с 2:1 (17:21, 21:15, 15:11) над Ирена Мишонова & Ирена Антова, които пък преди това победиха Ралица Колева & Кристияна Петрова с 2:0 (21:14, 23:21).
 
Полуфиналите в неделната сутрин са с начални часове 09:30 и 10:30 часа.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I