Бесен баща, чието дете починало, ще бъде съден за опит за убийство в бар в златоградското село Долен.
Припомняме, че кървавата разпра стана на 14 юли миналата година в местната дискотека „Ню Йорк". 21-годишният Асен К. влязъл в заведението и поискал да се пуска само избрана от него музика. Той крещял и буйствал, предизвикал скандал и сбиване с други посетители. На място пристигнали полицаи, които успели да укротят родопчанина. Малко по-късно обаче той се върнал в бара, но вече въоръжен с нож. Отново започнал да крещи, а след направена му забележка, агресията му се насочила към 24-годишен мъж от Златоград. Асен го връхлетял и успял да му нанесе седем удара с нож. Само бързата намеса на приятелите на потърпевшия и пристигналата на място линейка успели да спасят живота на златоградчанина.
Прокуратурата вече е внесла обвинителния акт срещу Асен К. Той е познат на органите на реда за хулигански действия и кражба. Мъжът е в ареста от месец юли.
Детето на Асен било починало, разказват в селото. Малко след това той се развел с жена си. Бил безработен.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. viv aresta e coveka zashtoto .ili e beden ili e tsiganin coveka e bil viv stres nyamalo koyto da mu pomogne

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I