"Състезател", бързащ за рожден ден, остана без книжка за три месеца. Родопчанинът летял с над 100 километра в час по улиците на Златоград в посока към село Бенковски, когато бил спрян от полицейски патрул. Радарът на униформените засякъл 107 км/ч при позволени 50. Полицаите му съставили акт, който мъжът подписал без възражения, обяснявайки че бързал за рожден ден. Дни след като видял глобата от 350 лева, лишаване от книжка за три месеца и отнемане на контролни точки, „купонджията" обжалвал наказателното постановление в съда. Районните магистрати в Златоград обаче потвърдиха наказанието на водача.

24smolian.com      
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I