След 2 присъди, 11 наказания, укротяват за 6 месеца „жадния" шофьор

Смолянчанин ще лекува в затвора „трайните си наклонности" да управлява автомобил след употреба на алкохол. След 11 наказания за нарушения на пътя, един от най-непоправимите „хулигани" на четири колела ще се кротне за 6 месеца в затворническо общежитие от открит тип.
Мъжът бе спипан да управлява лек автомобил в центъра на Смолян. Пробата му отчела 1,68 промила. А.А. празнувал рождения ден на майка си заедно с  приятели у дома. По думите му изпил около 300 грама ракия. Купонът обаче минал на друга фаза и заедно с аверите мъжът се метнал на колата и поел към бар в областния град, където бил спрян за проверка…
След една условна присъда от Бургаския съд и изтърпяна една пробация, наложена от магистратите в Мадан, този път най-непоправимия шофьор в Родопите ще стяга багажа за пандиза. Първоначалното наказание, което му бе наложено от Районния съд в Смолян, бе 6 месеца затвор при строг режим. То бе променено с по-лека мярка от окръжните магистрати.
„Подсъдимият има трайно установени наклонности към управление на МПС в пияно състояние, а също така към незачитане на установените правила за движение по пътищата. Независимо от наложените наказания не се установява поправяне в поведението на подсъдимия", бяха мотивите на състав на Окръжния съд преди да постановят присъдата на родопчанина.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I