Челен удар между две леки коли със смолянска регистрация затрудни трафика в пловдивския район „Южен".
Катастрофата станала минути преди 20 ч. на пресечката на улиците „Димитър Талев" и „Бяло море". Куриозното е, че и двата пострадали автомобила – „Хонда" и „Форд Фиеста", са със смолянска регистрация, посочва вестник „Марица".
Според очевидци на сблъсъка ударът е бил много нелеп и е станал заради невнимателен водач. Няма сериозно пострадали. Катастрофата причинила тапа на влизане и излизане от квартала.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Кофти шофьори са селяните, какво да се прави. Добре че няма жертви.

    ОтговорИзтриване
  2. Vie pyk GRAJDANITE ste golemite shofiori! Neka ne se obijdame, nikoi ne e zastrahovan :) Izvinqvam se za ezika, no nqmam kirilica :)

    ОтговорИзтриване
  3. Вие пък гражданите сте големите шофьори! Нека не се обиждаме, никой не е застрахован :)

    ОтговорИзтриване
  4. Уважаеми големи гражданино,да не би случайно фа си застрахован от нещо подобно....на път от Марково ха ха големи граждани сте ,,пловдивчани,, като теб!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Селянин /смолянчанин/ звучи гордо.Пловдивчанина си е чист "селяндур".

    ОтговорИзтриване
  6. Кореняците пловдивчани вече се броят на пръсти в Пловдив, избягаха щото селяните нахълтаха като скакалци в големия град. А смолянчани са лоши шофьори, това е факт и да се обиждате, и да не се обиждате, това е положението.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I