Служебният джип "Ситроен" на кмета на Смолян Николай Мелемов беше запориран от фирмата, която обслужваше уличното осветление на общината. Тя е извадила изпълнителен лист за 444 589 лв. Под запор са всички 9 автомобила на общината, както и общински имот от 5888 кв.метра в центъра на града, съобщава "24 часа". Фирмата е била близка до бивш депутат от БСП и затова е спечелила и обществената поръчка в региона.
Мелемов заяви,, че чиновниците ще се справят с превоза си, въпреки запора върху автомобилите.
Поддържащата осветлението фирма работи до 2012 г., когато общината скъса с нея, тъй като тя иска 12 600 лв. месечен абонамент да обхожда осветителните тела из града и допълнителни суми за разходи. Общината има към фирмата борчове общо над 900 хиляди лева, всички обаче натрупани в периода от 2007 до 2009 г.

"Задълженията са признати, нямаме избор да не ги платим", каза Николай Мелемов. 24smolian.com
Снимка: "24 часа"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. vikat mu arso toploto haha
    na depotatas

    ОтговорИзтриване
  2. Родопчанино… …….. родопчаниноооо ……… колко още такива статии трябва да прочетеш за да проумееш че от “социалистите“ нищо добро не трябва да чакаш?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I