Джип със смолянска регистрация заседна в пясъчния плаж Куршумлу, който се намира между селата Фанари и Платанитис в Гърция, съобщава „24 часа".
Шофьорът и спътниците му - здрави мъже, решиха да паркират до кристалната вода, защото не им хареса мястото, където бяха спрели останалите 10-ина коли. А разстоянието от импровизирания паркинг до морето е 10-20 м пеша.
Но те, както и всички останали българи - собственици на джипове, смятат, че затова са си купили високопроходими машини - за да могат да влизат с тях направо св морето. Често затъват, което е отворило нови бизнесвъзможности или провалят почивката си, както се случи с тези смолянчани.
"И на пясъка са закъсвали джипове, и във водата са нагазвали. Вадили сме всякакви. Повечето бабаити са софиянци, които се правят на голяма работа, ама накрая търсят нас", казва Манол от Созопол. Тракторът му е паркиран на пясъка непосредствено до шосето. Върху него има надпис само с цифри - номерата на два мобилни телефона. Въпреки че няма и буква, всеки разбира за какво става дума.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Голи ахрянски кабадайлоци...!
    Толкова сме ги гледали,че вече са безинтересни! Сега другия месец като почне сезона, да идат да изкарат малко папато с джипа, че да има няква полза от тях! ;)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I