24-годишеният маданчанин, който обгоря от взрив на газова бутилка в Мадан е в много тежко състояние. Той е с 65% обширни и дълбоки изгаряния по лицето и тялото, съобщиха от Клиниката по изгаряния на УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив. От болницата обявиха кампания за кръводаряване за петима свои пациенти, сред които е и обгорения маданчанин.
Александър Филипов е откаран по спешност в клиниката в нощта срещу 26 август и на сутринта му е направена операция. В момента е в медикаментозна кома и на апаратна вентилация. Лечението не може да се извърши без пациентът изкуствено да е поставен в състояние на кома предвид тежкото му състояние, уточниха от клиниката.
Младежът от махала Митовска живеел сам на квартира в гарсониера в блок на улица "Република" в центъра на Мадан. От горящото жилище го изваждат минути преди втори взрив двамата полицаи Басри Карасалихов и Юлиян Тихов от наряда по обществения ред. Два екипа на пожарната евакуират след това 10 души от входа.
Гарсониерата е на 37-годишна жена от Кърджали. Пожарът е унищожил почти цялото обзавеждане и избил прозорци и врати. По случая е образувано досъдебно производство. 24smolian.com
На снимката: Това остана от жилището след взрива на газова бутилка, при която пострада Александър 
Снимка: Филип Колев
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I