Директорът на Областната дирекция на МВР-Смолян главен инспектор Евгений Василев е отстранен от длъжност, потвърди новината на 24smolian.com заместник-министърът на вътрешните работа Кирил Хаджихристев.
Директорът на Смолянската полиция е отстранен от 20 октомври и срещу него е образувано дисциплинарно производство, във връзка с извършено тежко дисциплинарно престъпление. В момента задълженията му се изпълняват от неговия заместник.
Както първи 24smolian.com писа, вътрешният министър Йордан Бакалов посочи Смолян сред дирекциите, от които не е доволен, оставайки „пасивни" по време на организацията на изборите.
„Пилотът" Карадайъ „взе главата" на полицай №1", пише в новия си брой всекидневникът „Родопи Смолян".
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. зам,министър-реваншист хахаха

    ОтговорИзтриване
  2. Там където има пръст фамилия Карадайъ,винаги нещата са с фатален край

    ОтговорИзтриване
  3. Там където има пръст фамилия Карадайъ, винаги завършва с фатален край, съжелявам за случая с г-н Василев

    ОтговорИзтриване
  4. КОЙТО СЕ СЪЮЗЯВА С КАРАДАЙЪ ГО ЧАКА СЪЩОТО

    ОтговорИзтриване
  5. trqbva da ima spravedlivost mislq 4e toi nikoga nebi izvur6il ne6to

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I