Три години и шест месеца затвор получи педофил от Девин, изнасилвал в продължение на близо два месеца две малолетни момчета в родопското село Барутин. 29-годишният Невен Т. се възползвал сексуално от М.Д. и З.Д., като децата по това време били на 8 и 11 години. Гнусното деяние той е упражнил в условията на продължаващо престъпление от месец май 2012 г. до 18 юли, същата година. Използвайки заплахи и лишавайки ги от възможност за самоотбрана, мъжът извършвал полови актове и с двете момчета. За да задоволи сексуалните си щения, Н.Т. също така принуждавал децата да симулират секс помежду си, карал ги и да търкат голите си тела в него. Извращенията, насилникът извършил в къщата си в селото, както и в местности около населеното място.
Първоначално той примамил едно от децата с възможността да играе на лаптопа му в къщата. Там обаче мъжът заплашил момчето с нож и го накарал да се съблече, след което извършил полово сношение с него. Другото дете подлъгал по същия начин в местност край селото.
За всеки един полов акт, Н.Т. получи от магистратите по 3 години лишаване от свобода, а за принуждаването на децата да правят секс едно с друго-по година затвор. Съдът постанови едно общо наказание от 3,6 години лишаване от свобода при общ режим на изтърпяване. Присъдата бе потвърдена преди дни и от окръжните магистрати в Смолян.
„Мъжът е с лека умствена изостаналост и лека дебилност. Към момента на освидетелстването, той не е страдал от заболяване, представляващо краткотрайно или продължително разстройство на съзнанието. По време на инкриминираното деяние той е бил в обичайното си психично състояние, така че е могъл да разбира свойството и значението на извършеното и е могъл да ръководи постъпките си", сочи медицинската експертиза за състоянието на педофила хомосексуалист.
Припомняме, че 8 години затвор получи изнасилвачът на 8-годишната Джансер от кърджалийското село Калоянци. Осман О. посегна сексуално на детето на 2 октомври м.г. в гориста местност край населеното място. Буквално минути преди зверския акт, съседка на семейството на детето седяла заедно с Джансер на пейка в парка в Калоянци. Момиченцето се върнало от училище и след като се преоблякло, заедно с комшийката започнало да чака майка си. Тогава към тях приближил 40-годишният Осман, казвайки на жената, че търси бащата на Джансер. Тогава тя направила грешката да му посочи, че той не си е у дома, а работи в къщата на техен съселянин. Мъжът казал на Джансер да тръгне с него, като той ще я заведе при баща й. Съседката не реагирала по никакъв начин на предложението на умствено изостаналия Осман. Няколко часа по-късно, цялото село бе вдигнато на крак, за да издирва детето, а пред местната кръчма, окървавеният след акта мъж признал, че е изнасилил момиченцето.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I