Министерството на вътрешните работи ще трябва да плати 938 лева на бивш служител на реда. Разузнавач пета степен от полицията в Девин осъди ведомството за лихва за забавено плащане. Инспекторът Е.Н. трябвало да получи обезщетение при пенсиониране в размер на 26 544 лева. То обаче му било изплатено с четири месеца закъснение. Това накарало бившия служител на МВР да заведе иск срещу ведомството на министър Румяна Бъчварова.
Районните магистрати в Девин отсъдиха в полза на пенсионирания полицай, разказаха за 24smolian запознати със съдебния казус. Министерството ще трябва да плати и разноски по делото в размер на 420 лева.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. 27 000 лева...смятайте!!! На чий гръб вземат толкова пари?!? И ще почне работа сега защото е на 45 години. Булгаристан

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами иди и ти да работиш в Полицията бе !!! Кво ми мрънкаш ? И със сигурност не е на твой гръб.....трябва нещо да си направил за да имаш претенции.....

      Изтриване
  2. Ооооо,колко си проЗ.

    ОтговорИзтриване
  3. Даже изключително прост

    ОтговорИзтриване
  4. Ти понеже си много умен хвани го разведи. Може да ти метне някоя стотинка.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I