19-годишен ще лежи 15 денонощия в ареста заради… „морала и честта на селото си". Тийнейджърът А.М. пребил 51-годишен кръчмар в Долен защото бил „боклук, занимавал се с чужди жени и уронвал имиджа на златоградското село", оправдал се пред съда биячът, разказаха за 24smolian юристи.
Кютекът З.К. отнесъл на 15 юли вечерта пред заведението, което стопанисвал. Негови клиенти били 19-годишният мъж заедно със свои авери. А.М. станал да се разходи, когато в този момент пристигнал З.К. с личния си автомобил. Двамата си разменили няколко реплики и… 51-годишният стоварил кроше в главата на младежа. Това афектирало опонента му и той се нахвърлил върху кръчмаря. Започнала здрава размяна на удари. Двамата били разделени от останалите посетители, но само за секунди. А.М. отново налетял и се вкопчил в по-възрастния си съселянин. Компанията успяла да усмири страстите им за около 15 минути. Толкова време трябвало 19-годишният мъж да се превъоръжи и да нападне опонента си с кол. Дървото било изтръгнато от ръцете му, но младежът успял да „вкара няколко колена" в главата на съперника си. За „довършване" мъжът изритал падналия мъж с крак отново в областта на главата. На място пристигнали полицейски патрул и линейка. При извършен преглед на З. К. е била установена рана на главата, синини на лявото око с оток, рани по лицето на няколко места, синини на лявата половина на кръста, кървене от носа. А.М. пък имал нараняване в задната част на главата.
Районните магистрати в Златоград бяха безкомпромисни към двамата търкалджии и ги пратиха в кауша. 51-годишният кръчмар ще трябва да преосмисли поведението си спрямо останалите за пет дни в ареста. Три пъти по-дълго пък там ще прекара 19-годишният му съселянин.
24smolian.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I