Десетки гърци са гледали секс на живо с наши туристи на морския бряг край Фанари, съобщава вестник "Родопи войс".
За отбелязване е, че влюбената двойка дори не се засрамила и не е спряла любовната игра, независимо от пристигащите на плажа хора. Част от мераклиите за къпане в морето си тръгнали при вида на двамата българи, вкопчени в порно поза.
Това разказват самите гърци в писмо до вестник „О Хронос". „Почиващите българи в нашия регион ни докараха нови …нрави", възмущават се жителите на Комотини.
Сцената се разиграла във Фанари, в близост до бунгалата, които се предоставят под наем от Общината. Грък е наел едното бунгало и го преотстъпил на нашенци.
Четете подробности в "Родопи войс"
24smolain.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Забрави ли са да добавят, че ядат, пият и серат за храстите и хоп във водата.И накрая на отиване на плажа оставят празни буркани от зимнина и остатъци от найлонови опаковки от кремвирши.Трябва да въведат забрана за Бай Ганьовците !!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I