Съдебен изпълнител влезе в Община Неделино и запорира служебните автомобили на администрацията заради натрупани задължения. Всеки момент се очаква местната хазна също да бъде блокирана, научи 24smolian.
Днес се очаква назначеният за временно изпълняващ длъжността кмет Румен Русанов да поеме поста. За да се случи това обаче може да се стигне до намеса на полицията заради готвените за пореден път спънки от страна на администрацията на кандидата за кмет Стоян Беширов.
„Това е поредният капан от страна на Беширов. Докато обикаля по срещи с избиратели и е впрегнал цялата администрация в агитационна дейност, задълженията на общината се трупат и се достигна за пореден път до пълна блокада дейността на администрацията. Веднага за случилото се ще бъде посочен за виновник назначеният за временен кмет. Така бе и докато Беширов бе отстранен от длъжност, вината за забатачването на общината се хвърляше върху опонентите му, които де факто бяха оставени с вързани ръце. Хората му пък с гордост заявяваха „Ето, Беширов го няма и какво се случва", а всъщност това е в резултат на действията на него и екипа му", заявиха за 24smolian жители на общината.
След запора на служебните автомобили Общинската избирателна комисия остава без превоз и това застрашава провеждането на изборния процес във всички населени места в общината, коментират запознати.
Припомняме, че скандалното чисто ново служебно возило на Беширов „Инфинити" пък бе прибрано обратно от лизинговата компания заради неизплащане на вноските.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Репортажа е верен.Едно забравихте да напишете, че все още не са започнали делата срещу него, защото проверката не е приключила , но ЗАЩО? Вие сами потърсете отговора.Това е самата истина в Неделино.Сега не може да поведе администрацията за Гърция / както през първия мандат/ и окупира администрацията.Като гражданин на Неделино се срамувам от неговите постъпки.

    ОтговорИзтриване
  2. Запорите са заради санкции наложени по провалените проекти на Вълчев и Димитров!
    Административния съд ОТМЕНИ РЕШЕНИЕТО ЗА РУСАНОВ, кой го е назначил?!
    Общинската избирателна комисия има превоз и администрацията си работи съвсем нормално

    ОтговорИзтриване
  3. Да виждал съм от администрацията да ходят на неговите срещи, но кои сте вие да кажете след работно време администрацията къде ще ходят, какви са тия глупости,

    ОтговорИзтриване
  4. до 14.19. Кой проекти имаш в предвид? Или просто хвърляш прах в очите на другите. Изпълнителните дела срещу община Неделино при двамата Съдия Изпълнители в чиито райони влиза Неделино са 38 (тридесет и осем). Вълчев, не реализирал токова проекти, а всичко от мандата на Здравко Димитров, приключил преди 8 години, е покрито по давност(ако разбираш какво казвам). Отделно делата, който се водят само в районен съд Златоград и Окръжен съд Смолян са 24 (двадесет и четри). Утре пред общината циркова трупа "Беширов и ко", пак ще изнася поредното си безплатно представление, защото Румен Русанов, от два часа е легитимния кмет на Неделино. Всички на представлението. Май е време Русанов да изкара на светло точно тази, а защо не и всички други бакии на Беширов. А за "високите" общинарки, отдавна е ясно, че ще са щастливи ако само бъдат уволнени а не последват Беширов към затвора.

    ОтговорИзтриване
  5. Погасени по давност ли !
    Точно по санкциите са запорите:
    1.По програма за Рег.Развитие общината има санкции 268 000
    2.По ОП Околна среда има санкция 208 000 без лихвите
    3.По програма Фар дето се прави Хосписа има санкция 98 000 лв
    и всичко това е вече в изпълнително дело към НАП по които запорират колите !
    Редакцията може да си вземе служебно информация от НАП и да провери
    А Русанов ще е легитимен кмет в Саудитска Арабия

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I