„Законът трябва да бъде спазен докрай, а не в последния момент „тъмните дела" да надделеят и за временен кмет да бъде назначен човек на Стоян Беширов. Нарушат ли правовия ред, стартираме подписка и блокада на пътя за Гърция за пътуващите между Смолян и ГКПП „Златоград", декларираха кандидати за общински съветници в Неделино.
Общинският съвет гласува временен кмет да стане Румен Русанов. Поддържници на бившия кмет Стоян Беширов, който е кандидат за кмет и сега, обаче заплашиха областния управител Недялко Славов да стопира встъпването на Русанов в длъжност, защото щели да издигнат бариера пред сградата на Общинска администрация. „Новината от последните часове е, че се готви назначението на „финансистката на Беширов" за временен кмет. Тя не е зам.-кмет, за да се случи това. В структурата на Община Неделино няма позиция „зам.-кмет", а когато няма такъв, решението за временно изпълняващ длъжността „кмет на Неделино" се взима от Общинския съвет, който е изпълнително-разпоредителния орган на Неделино", категорични са кандидатите за общински съветници. Според тях Беширов използва администрацията за предизборната си кампания. Такава роля щял да изиграе и временният кмет, ако планът „Финансистката на Беширов" успее.
Както вече писахме, съдебен изпълнител влезе в Община Неделино и запорира служебните автомобили на администрацията заради натрупани задължения. Всеки момент се очаква местната хазна също да бъде блокирана.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Няма такава държава и такива послушковци. Неделинци, изритайте този наглец от града, от какво ви е страх?

    ОтговорИзтриване
  2. Страх ние от идването на ДПС!

    ОтговорИзтриване
  3. Герб е спасението

    ОтговорИзтриване
  4. Ei hora..ili ve4e ne sme hora nee mai sme edno stado ovtse i taka sme sviknali s 4ybanina BE6IR, 4e ni6to ne vijdame i ne 4yvame. Da za6to trqbva da vijdame i 4yvame toi e mn. dobur stopanin osven za nas ov4itsite pomisli i za drygite jivotni i osveti gorite i 4ykarite i da ne si pomislite, 4e stava duma za zamaka,...ne toi "4OLQKA" mn. misli za nas i imoti ni otne, ne za drygo, ama da ne se mu4ime...s tri dumi SSN -Sadam Sam Nedelino..glasyvame li za nego ve4e trqbva da fatame gorata 6tem ne6tem..i tova naistina e vqrno i si pomislete i naistina nai dobriq variant i izhod e GERB

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I