Няма нарушения при провеждането на местния вот в Неделино, кмет на общината е Боян Кехайов. С това решение излезе за втори път Административният съд в Смолян, след като бяха преброени всички бюлетини от 23-те избирателни секции. Магистратите потвърдиха решението на Общинската избирателна комисия, с което победител в местния вот е Кехайов с 2 376 действителни гласа срещу 2 232 за опонента му Стоян Беширов.
Припомняме, че делото бе върнато за ново разглеждане от друг състав след обжалване от страна на Беширов пред Върховния административен съд. Разследваният за злоупотреби вече бивш кмет на Неделино оспори резултатите от втория тур на изборите в общината. Общинският съвет пък излезе с декларация към Административния съд за възможно най-бързо решаване на казуса заради напрегнатата обстановка за работа в местната администрация предвид тежкото финансово състояние, наследено от старото ръководство на общината.
Стоян Беширов ще трябва да заплати разноски в размер на 1 642 лева на ОИК за адвокатско възнаграждение и ксерокс услуги, както и 2400 лева на ответната страна-Боян Кехайов.
Решението на съда може да се обжалва в 7-дневен срок.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Адмирации за съда който излезе с решение за кратък срок.Възвръща ни се доверието в съдебната институция.Не се опитвайте да опетнявате човек като Боян Кехайов.Той е човек на закона.

    ОтговорИзтриване
  2. Браво!!!Нека да обжалва само ще си харчи парите

    ОтговорИзтриване
  3. Да му взема с лихвите и откаднатото предишните мансати.

    ОтговорИзтриване
  4. Ако сега има избори в Неделино Боян Кехайов такъв шамар ще му удари че повече няма да се сети за избори.Той повече няма да бъде кмет полага му се

    ОтговорИзтриване
  5. Neka kixa(plashta)parite my kakto doshli(kradeni)taka i otishli

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I