Младежка организация към сдружение „Родопски хайдути" ще има и в Момчиловци. Това решиха смолянските воеводи по време на тържественото им събрание по повод 7 години от учредяване от родолюбивото сдружение. За председател на момчиловските воеводи бе избран Райчо Симидчиев.
На тържественото събрание бяха приети нови членове от кв."Устово", с.Стойките и с.Равногор, към клона на сдружението в гр.Пещера, съобщават още от патриотичното сдружение. 
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. А нас мюсюлманите ли ще колят?

    ОтговорИзтриване
  2. Сред тях има и мюсюлмани мой човек всички сме българи !

    ОтговорИзтриване
  3. 14 април 2016 г., 15:46,не ставай смешен..ха.ха Те върху Корана ли се клеха? И според Конституцията на РБ не са ли забранени паравоенни "дружинки"?Интересно какви са целите на тези момчета?

    ОтговорИзтриване
  4. Целите им са Добронамерени
    Нали знаете от каквото ни е страх това ще ни сполети или по точно ако не ти Харесва това което получаваш
    Промени онова което даваш.....
    Нас не ни е страх от никой нека всеки да си стои у дома,ние най Богатата държава на света ще им помогнем морално и материално да си пооправят домовете и да си живеят в собствената си родина, защото и те самите това искат,а сега са тръгнали и те незнаят къде заради кирливите пари, които им подават, ама и този чаргарсги живот им омръзна, искат да си ходят у дома, ама ссорос не им дава да се връщат..
    Една достойна нация се бори за земите, децата и жените си а не бяга като путьовци,
    Къде са им майките, жените и децата или тях ги оставиха на американските войници да ги пазят.....
    Ха

    ОтговорИзтриване
  5. Браво момчета...
    Бог да ви пази. ..
    Христос
    Алах
    Буда
    Или друг нека ви пазят ....
    Пазете земите на Дедите ни
    Амин

    ОтговорИзтриване
  6. Браво момчета Бог с вас!!!И народа български с вас и зад вас....Бог пред вас вие след него!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Българи са и християни и мюсюлмани, но явно човека горе пак цели разделяне ,какво от това Волжките българи са мюсюлмани и какво от това нали са Българи. Виж за хора членуващи в определени партий и явно делящи се от Българския етнос е добре да се предприемат действия. В крайна сметка това е най старата държава в Европа и трябва да се гордеем с нея ,а на хората на които поста ми не им харесва помнете това:

    ПРЕДСКАЗАНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ :
    “...А в четвъртия ден Господ създаде звездите - да красят твърдта небесна - и да бъдат знамение за векове и народи. Седем едри звезди сътвори Предвечният - и седем области на небето им повери.
    И вложи Творецът седем духа в седемтях светила небесни, та седем ангела се родиха. И повери на всеки ангел по един от седемте народа - да го ръководи.
    И ангелите, на които бе поверено да водят народите, се сдружиха с ангелите, що бяха пазители на тези народи, та всеки народ имаше по два ангела - един да го води, а друг да го пази.
    Слънцето разпери криле над Египет, Месечината - над Междуречието, Вечерницата се спря над Елада, Звездата на Посланника покри с лъжи Юдея, Звездата на Бранника - Рим, а Звездата на Отшелника - Византия. А народите се не бяха още родили на Земята, но те живееха в чертозите на Господнята Премъдрост.
    И вси народи получиха от Вечния по един звезден дух. Само над България тъмнееше мрачина - и звезден ангел не развя криле над нея.
    И ронеше сълзи ангелът, що пазеше България, че всички си имаха другар, а той нямаше. И с плач поиска от Бога звезден дух-другар да му даде. Та се смили над него Творецът, ала нямаше вече звезда и звезден дух.
    И духна тогава Бог в простора - и осени с божествено мановение Млечния път да властва над България...
    И превратна бе участта на Египет, умряха двата народа-близнаци на Междуречието, изгоря Елада, погина Юдея, разсипа се Рим, само Византия и България останаха...
    Но този, що се вслушва в пророчески вещания, знае твърдо, че неповолни бранни дни ще разсипят и Византия навсегда, а България като Огнена птица ще се възражда из собствената си пепел, та докрай на вековете ще пребъде...
    ...Защото гаснат звездите една по една, ала Божият пояс ще свети вечно - и Млечният път ще бъде светъл саван над мъртвата вселена...”
    Из “За съдбата на народите” - 956 година

    ОтговорИзтриване
  8. Ти си съкровище,човече!... Пиши,публикувай,пък нека те критикуват някои! Надежда и вяра е нужна,за да усетим силата си,но и факти,за да не се превърнем във вандали

    ОтговорИзтриване
  9. За ваше сведение Момчиловци е най-христианското село , няма цигани , няма мюсюлмани чисти българи родопчани ,които ни носят и прославят из целия свят чак до Китай.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I