5000 лева ще плати водач на товарен автомобил за причинени неимуществени вреди вследствие на катастрофа. Шофьорът на сметосъбиращ камион ударил челно лек автомобил „Пежо 306" на пътя между Златоград и Мадан. Служителят на Община Неделино се прибирал след курс до депото за битови отпадъци, когато на завой навлязъл в насрещното и връхлетял малката френска кола, в която пътували мъж и съпругата му. С.М. слязъл от тежкотоварния автомобил и започнал да се вайка край пътя с думите „Живи ли са, какво направих?". На място спрял и преминаващ друг автомобил, чийто водач повикал линейка. Медиците пък първо оказали помощ на водача на сметосъбиращата машина, който се оплакал от болки в гърдите, а кръвното му било 200 на 100. Притесненият водач бил откаран в Спешна помощ, а пострадалият му колега от „Пежо"-то-в болница с контузия на гръдния кош и счупване на гръдната кост.
Виновният водач на сметосъбиращия автомобил бе наказан с пробация за период от 10 месеца. След споразумение с пострадалия, той ще плати обезщетение в размер на 5 000 лева, вместо исканите първоначално 15 000 лева.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Титан са богата фирма и явно вързана с някой от управлението,след като не се публикуват коментари за нея

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I