Бъдещото партньорство между област Смолян и регион Източна Македония и Тракия по програмата за трансгранично сътрудничество Гърция-България 2014-2020 бяха обсъдени в Областната администрация.
Основните теми на разговор бяха свързани с изготвянето на обща концепция между двата региона по Подобряване на системите за подпомагане на стартиращи и съществуващи малки и средни предприятия, фокусирани върху трансграничното сътрудничество. Всяка от страните сподели своите идеи и предложения за сфери на дейност, в които може да се реализира партньорство така, че да се постигне максимална полза за подпомагане на бизнеса. Обсъдиха се сходствата и различията между природните и социално-икономически условия в двата региона, силните и слаби страни на бизнес средата, като на базата на допирните точки се планираха взаимните проектни предложения, с цел и двете страни да имат ефективна полза.
Набелязаха се основните теми за съгласуване и срокове за установяване на контакт за последващи действия.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. от тия срещи файда няма щом 30 години не отвориха ГКПП Елидже,ама за тях си е ядене и пиене

    ОтговорИзтриване
  2. Ха, ами къде са знаковите бизнесмени от малкия бизнес? Тези чиновници ли знаят какво им е нужно ? Колкото по рано ги уволнят тези ялови чиновници, толкова по добре за бизнеса на Смолян. Само пари харчат, ефект нула

    ОтговорИзтриване
  3. Следващия път една работна среща в Кавала на плажовете ....на държавна издръжка.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I