Българо-мохамеданките в Мадан и Рудозем носели забрадки, защото за това им давали пари. Това заяви в Пловдив отец Боян Саръев. По думите му все повече се наблюдава засилване на процеса на ислямизация в Родопите, който трябва да накара правителството да обърне сериозно внимание на икономиката, селското стопанство и бита на хората в планината.
„В мюсюлманското духовно училище в Момчилград само един ученик е турскоговорящ. Всички останали са българчета. Внушават им, че щом са мюсюлмани, са турци", заяви отец Боян Саръев. По думите на свещеника от кърджалийския квартал „Гледка", функционерите от ДПС не жалели средства, за да промиват съзнанието на подрастващите в Родопите. Бившият мюсюлманин смята, че  държавата не прави нищо, за да попречи на растящата ислямизация.
„Под фереджетата могат да се крият опасни терористи, нека мюсюлманите да си носят религиозните символи вкъщи по време на молитва. На улицата, в парковете, на обществените места не трябва да се различават от останалите", посочи духовникът, цитиран от „24 часа".
В Пловдив отец Боян Саръев участва в благотворителната кампания "Топъл обяд".
Заедно братята лекари д-р Невен Енчев и д-р Ангел Енчев отец Саръев раздаде супа на над 100 бедни.
Снимка: „24 часа"
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Капитан Съръев сам си противоречи ! "Българо-мохамеданките...""наблюдава засилване на процеса на ислямизация в Родопите".... Ако не е разбрал Исляма си е българска религия и сам го казва с "българи-мюсюлмани" ...И що не си гледа своята религия и да не се бърка във вярата на други.

    ОтговорИзтриване
  2. не нагнетявайте безсмислено напрежение

    ОтговорИзтриване
  3. нека господин оцет БОЯН даси гледа неговата религия аконеиска да яде студена супа

    ОтговорИзтриване
  4. По думите му все повече се наблюдава засилване на процеса на ислямизация в Родопите, който трябва да накара правителството да обърне сериозно внимание на икономиката, селското стопанство и бита на хората в планината.....Този поп не е добре. Какве работа има религията в икономиката,селскотостопанство, и правителството? Първо да прочете Конституцията на РБ. Религията е отделно от държавата. Или като поп се има за вицепремиер..ха.ха ГЛАВА СИ ДАВАМ ХРИСТИЕНИН НЕ СТАВАМ

    ОтговорИзтриване
  5. Това не е тайна, от години го правят! Самите хора си го признават.

    ОтговорИзтриване
  6. ZA PARI KAKVO LI NE STAVAT HORATA, DAJE EDNI STANAHA PAPAZI I NADIANAHA 4ERNI FUSTANIA I KALIMIAVKI.

    ОтговорИзтриване
  7. Под попското расо могат да се крият опасни терористи,и там има място за бомби.

    ОтговорИзтриване
  8. Ако всеки поучаваше първо себеси и своите близки светът щеше да е различен, но не те предпочитат винаги да обсъждат другите да се ровят там кадето не ги засяга.Оставете хората да си живеят живота и гледайте собственния си...

    ОтговорИзтриване
  9. Плащат им това се знае,а самият имам ги подтиква ходи да ги плаши с умиране и ако някой не ходи на джамия отказва да го погребва,а ако някой не живее в града поради липса на прехрана се е наложило да живее другаде и в случай на смърт имама иска от близките 4-ри човека да се закълнат,че починалия е ходил на джамия,а и задължително трябва да е с турско име.Така ,че трябва да се започне разследване от имама им.Защото рибата мирише от главата,също така в джамията вътре е пълно с деца ,които живеят там на пансион.И един Бог знае още колко гнусотии има там,а младите ,които са отдадени на исляма искам да попитам след като са толкоз отдадени защо не качват на децата си снимки с фереджета а с дядо мраз,коледа е християнски празник. Има толкова млад и образован народ в Мадан знаят добре техните прабаба и прадядо как са били убивани за да приемат исляма защо сега ,като имат възможност не се отрекат от тази фалшива религия заради,която са убивани техни близки ,а вместо това се продават за пари и те.Оставят околността да бъде контролирана от турците!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I