Зам.-кметът Венера Аръчкова  уважи днес традиционния празник на село Виево. „От името на община Смолян изказвам нашата благодарност за поканата и отзивчивостта, която вашето село е отправяло към нас винаги. Пожелавам ви традицията никога да не умира и  да бъде вечен нейния огън във Виево. Бъдете живи и здрави.  Попътният вятър да носи вашите мечти и желанията ви да се превърнат в реалност", пожела в приветствието си към жителите на селото Аръчкова.    
Кметът на Виево Венко Палчев благодари на ръководството на община Смолян, че се отнася  с разбиране и загриженост  към проблемите на Виево. Той откри празника и посочи, че на днешния ден се събират приятели, роднини и близки от различни краища на страната. По този начин се запазва традицията на едно от най-големите села в община Смолян. Той пожела да дойде време, когато тези, които са напуснали Виево да се завърнат в родното си място завинаги, а не само на празника. Организаторите подготвиха богата музикална програма. На сцената се изявиха талантите от местното читалище. 
Гост на празника беше и шефът на дирекция „Административно-информационно обслужване" и „Отбранително-мобилизационна подготовка в община Смолян Емил Дурсев.
24smolian.com  
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I