36-годишният маданчанин опитал самоубийство във входа на гаджето си

Отказ за брак е най-вероятната причина за опита за самоубийство, който направи 36-годишен мъж от Мадан, научи 24smolian.com от близки на наръгалия се с кухненски нож родопчанин. Действията си той предприел пред погледа на годеницата си след скандал между двамата в събота сутринта.
Нено С. живеел в един блок с изгората си. Минути преди кървавата драма между тях избухнала разправия. Приятелката на младия мъж отивала на работа и отказала да продължи разговора си с него. Именно в нейния вход 36-годишният мъж се пробол в областта на сърцето. Благодарение на бързата реакция на съседи и повикания лекарски екип, мъжът е бил откаран в болница и към момента състоянието му е било стабилизирано.
Нено С. е юрист по образование, но не работел в момента. Приятелката му пък била барманка в местно заведение, разкриха близки на двамата родопчани. „Момчето е много добро, никога не се е забърквало в неприятни инциденти. Не можахме да повярваме, че е предприел подобна постъпка", коментираха познати на младия мъж.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I