Кметът на Смолян Николай Мелемов ще подари гайда на Христо Стоичков по повод 50-годишния му юбилей и посветения на него бенефис „50 години номер 8".  Ръководителят на „101 каба гайди" Костадин Илчев ще връчи подаръка от името на градоначалника, както и поздравителния адрес. Вече стана ясно, че 88 наши гайдари ще открият футболното шоу на Камата. Юбилейният мач на Стоичков е на 20 май на Националния стадион „Васил Левски".
„Приеми най-искрени поздрави от всички жители на Смолян, които се обръщат към теб като към носител на най-високото отличие на Община Смолян–званието "Почетен гражданин на Смолян", с най-сърдечна благодарност. Благодарим ти, че като част от националния отбор, донесе най-големия успех на българския футбол–бронзови медали от Световното първенство в САЩ през 1994 г. и стана голмайстор на турнира.
Благодарим за гордостта, че българин е ставал шампион на Европа.
Благодарим за щастието, че българин прегърна най-високото индивидуално отличие в най-великата игра-футбола-Златната топка.
На легендата на световния футбол, на кавалера на Златната топка, на най-популярния българин, на световния посланик на добра воля, на футболиста, който с усърдие, с вдъхновение, с чиста любов, с твърда вяра, с неугасваща надежда за победа и с огромен спортен талант написа най-красивата българска футболна приказка, искаме да кажем:
Щастливи сме, че сме твои съвременници! Желаем ти от сърце здраве, нови победи в живота и нови срещи със Смолян и Родопите", се казва в поздравителния адрес на Мелемов до Христо Стоичков. 
24smolian.com 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Гордеем се с Христо Стоичков,но се гордеем и с г-н Илчев....от сърце!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I