30-годишна смолянчанка се е опитала да заколи бебето си след семеен скандал в жилище в Бургас. Свидетели на агресията на родопчанката пък станали съседи, които чули виковете на разгневената жена, пише „Флагман".
Жената била от Смолян, но живеела в морския град на семейни начала с бургазлия.
Преди няколко месеца им се родило първото бебенце. Бащата заминал на гурбет в Германия, за да изхранва семейството си. Майката останала в България с пеленачето при родителите на мъжа си. Бургазлията пращал всяка една спечелена стотинка на тях, за да не им липсва нищо и да се чувстват добре. Жена му обаче прахосвала всичко по казина. Всеки ден обикаляла игралните клубове и залагала, каквото има, съобщава бургаската медия.
След като останала без нито една стотинка, предложила на бабата на мъжа й да заложи апартамента си в ж.к. „Меден рудник", но с уговорката да не каже на никого за сделката им. Пенсионерката не се съгласила и решила да сподели за намеренията на снаха си на внука си и родителите му. След като разбрали, те й вдигнали скандал, а оттам комарджийката изпаднала в нервна криза. Започнала да чупи всичко наред в апартамента.
Вдигнала огромен скандал, крещяла и никой не можел да я усмири. От писъците й цялата кооперация разбрала, че горе става нещо страшно. Няколко мъже от съседните апартаменти влезли вътре, за да успокоят положението. Тя обаче още повече се ядосала, взела един огромен нож и искала да заколи бебето си. Съседите едва успели да спасят пеленачето от агресивната му майка. Тогава пък тя започнала да крещи, че ще се съблече чисто гола и ще се хвърли от терасата.
В крайна сметка с помощта на органите на реда те успели да я укротят. За няколко дни са я настанили в Кризисен център, след което нейните родители, които живеят в Смолян, са дошли в Бургас и са я прибрали заедно с бебето в родопския град.
Съседите й я описват като много кротка и интелигентна жена. Очевидно обаче изпада в кризи, когато няма какво да заложи, коментират те.
Мъжът й имал намерение да се върне от Германия, за да прибере детенцето си от Смолян.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I