Две от пострадалите жени при зверската катастрофа в Испания са с черепно-мозъчни травми. На една от тях предстои втора операция днес. Лекарите не допускат свиждане от близки поради усложненото състояние на нашенките, посочи кметът на Неделино Боян Кехайов, позовавайки се на последна информация на българското посолство в Испания. Той отново потвърди, че жертвите на катастрофата са три.
Както първи 24smolian.com писа, инцидентът е станал около 17 часа в четвъртък. Автомобил с 11 ягодоберачки е бил отнесен от ТИР при опит да пресече магистралата край село Иния в провинция Авила. Две жени от Неделино загиват на място. Трета умира по-късно в болницата. Зад волана на автомобила била жена от Мадан.
Три от родопчанките са настанени в лечебно заведение. В спасителната операция се е включил медицински хеликоптер.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. За жалост е починала и четвърта жертва ,което разбрах от балгаро испанска преса.Мир на душите им!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I