Христо Кидиков бе жури в музикалния фестивал за стара градска песен „Полъх от минали мечти" в Чепеларе. Той беше организиран от Общината със съдействието на  НЧ „Родопска искра 1880" и Сдружението на ресторантьорите, хотелиерите и търговците в Чепеларе, по идея на естрадната ни легенда, който зарадва почитателите си с рецитал.
Четиричленно жури, председателствано от Христо Кидиков, оцени и награди участниците-изпълнители на шлагерна и стара градска песен.
В конкурсната програма през двата дни участваха 22 състава и изпълнители. Дипломи за достойно представяне получиха групата за стара градска песен от с. Павелско, вокална група „Надежда" от с. Левочево, група „Полъх от младостта" от гр. Радомир и вокална група „Сребърни мечти" от кв. „Райково" в Смолян.
В категория дует/трио 1-ва награда спечели трио „Звън" Севлиево, 2-ра награда не се присъди, а 3-та награда отиде при дует Анелия Гачилова и Ася Бачочева от с. Мугла.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I