Тодор Бозуков е приел изключително трудно загубата на местните избори в Чепеларе, където влезе в битка за втори пореден мандат. Това обяви самият той по време на визитата на Цветан Цветанов в региона.
Припомняме, че местният вот бе спечелен от кандидата на Реформаторския блок Славка Чакърова.
Според общинския лидер на ГЕРБ в Чепеларе обаче, Общината се управлява не от Реформаторския блок, а от без безпринципна коалиция, в която единият зам.-кмет е общински ръководител на БСП, а другият представлява „Движение 21 век" на Татяна Дончева. „И осем месеца след като са минали изборите, отчитайки какво се случва в общината, болката е още по-голяма, защото се вижда, че са загърбени добрите проекти и идеи, а общината е превърната в малък увеселителен парк", смята Бозуков.
Относно загубата на ГЕРБ в Чепеларе, Цветанов посочи, че негативът може да се превърне в позитив, защото в тази ситуация ГЕРБ може да укрепи структурата и както се развива в момента – с нови амбициозни хора, да спечели следващите избори.
Цветанов заяви, че е убеден, че кметицата, която спечели изборите в Чепеларе, не се чувства никак комфортно с коалицията, сформирана на втория тур – от Реформаторски блок плюс партии и структури от най-лявата до най-дясната част на политическия спектър.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I