Маданчанин бе осъден на година затвор условно заради побой над дете, което подканял да прави… секс с жена му. Грозната сцена се разиграла в двора на училище в миньорския град. След спречкване предишния ден между две деца, бащата на едното решил да въздаде правосъдие.
38-годишният Й.Х. нахлул в двора на школото, хванал за дрехите 13-годишно момче, извил му ръцете и накарал сина си да му нанася удари. Самият разярен баща ударил в лицето малолетния, при което от носа на малтретирания Н.Н. текнала кръв. През цялото време мъжът крещял към ученика „Не се дърпай, ще те водя в къщи да… жена ми, защото ти нали искаш да… жена ми, хайде да ми покажеш какъв мъж си!", Жена се опитала да помогне на битото дете, но разгневеният мъж насочил агресията си и към нея с думите: „Когато каже, че теб ще… тогава ще вземаш отношение по въпроса", като продължавал да бута и дърпа момчето, разказаха за 24smolian.com запознати с грозния инцидент. Според тях, до саморазправата се стигнало след като Н.Н. напсувал и бил предишния ден сина на Й.Х.
Безработният мъж бе оправдан по обвинението, че заплашил непълнолетния с думите "Кой си ти бе боклук такъв?", „Ще те съблека гол и ще те закарам в гората, където ще те завържа за едно дърво, ще те оставя да умреш там, никой няма да те намери".
Наказанието на маданчанина бе отложено с 3-годишен изпитател срок.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I