Тротоар в централната част на Смолян е разбит заради строителните дейности по обект, собственост на общински съветник в родопския град, алармират жители на областния център, които ни изпратиха и снимки.
„Убеждаваме се, че в нашата страна законите не са създадени за всички. Така наречените силни на деня правят каквото си искат. Става въпрос за един недовършен строеж в центъра на Смолян, за който се знае, че е на местен бизнесмен и общински съветник. Ежедневно майки с колички се чудят как да преминат. Защо трябва да се руши нещо, което е направено с парите на смолянските данъкоплатци?  Редно е въпросният господин да възстанови тротоарната настилка, след като е разрушена от неговия строеж", ни написаха възмутени смолянчани.
„Обръщаме се към община Смолян и другите институции да направят проверка, а не да бездействат. Вече повече от година и половина продължава този строеж в центъра на Смолян. Движението в този район е много натоварено и не е изключено да стане и катастрофа, защото тротоарът е неизползваем, а хората са принудени да вървят по уличното платно. Молим въпросните институции да се самосезират. Това, че господинът е бизнесмен и общински съветник не го прави недосегаем, а и самият той обявява, че ще работи за хората. Ами първо да си възстанови тротоарната настилка , за да не стане причина за пътно-транспортно произшествие, тогава да се заема с въпросите и проблемите на гражданите, които са го избрали на този пост. Хора като него, които се определят като политици трябва да бъдат за пример за останалите си съграждани", завършват писмото си жители на областния град. 
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Богаташите си правят каквото си искат и никой нищо не може да им каже.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I