Фаталният автомобил, който бе помлян от ТИР на магистрала в Испания, е бил управляван от жена от Мадан, научи 24smolian.com от отлично осведомени източници. Превозното средство било буквално натъпкано с жени, които се връщали от работа на ягодова плантация край село Иния, провинция Авила. Водачката трябвало да пресече магистралата, но не преценила разстоянието на приближавалия с висока скорост тежък камион. Пренатовареното возило с гурбетчийките не успяло да се изнесе навреме от пътното платно и тогава последвал сблъсъка.
„Три жени на възраст 39 и 42 години са загинали при катастрофата", посочи кметът на Неделино Боян Кехайов за 24smolian.com, позовавайки се на информация на българското посолство в Испания. Жените са от родопския град. Както вече писахме, в автомобила пътували 11 души. Девет от ягодоберачките са от Неделино, една от Мадан и една от златоградското село Старцево. На място загиват две от родопчанките. Третата умира по-късно в болница. Състоянието на други три от жените е тежко. Една от тях е в кома.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I