Кметът на Смолян Николай Мелемов ще поиска на предстоящото заседание на Общинския съвет да бъдат разкрити 10 щатни бройки по повод откриването на емблематичния за родопския град плувен басейн. Те са необходими, за да се осигури нормалното функциониране и поддръжка на съоръжението. Десетте работни места ще бъдат постоянни, а наетите хора ще изпълняват длъжностите: параджия, спасители, чистач, хигиенисти и работници поддръжка.
Плувният басейн е част от многофункционалния Спортен комплекс в централната градска част. С реконструкцията и рахибилитацията, включваща стадион, спортна зала, закрит плувен басейн и многофункционална спортна площадка, се създаде една модерна спортна база, благоприятстваща за развитието и популяризирането на различни видове спорт, както сред подсрастващите, така и сред гражданите и гостите на Смолян, посочва в докладната си Мелемов. От 2015 г. до момента всички спортни обекти се поддържат от служители на общинска администрация, както и от работници по програми за временна заетост. По този повод  кметът Мелемов предлага на Общинския съвет да се увеличи щатната численост на звено „Управление и стопансване на спортна и туристическа инфраструктура" с 10 щатни бройки.
24smolian.com  


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I