21-годишнияг пиян водач К. Г. взел чужда кола, за да отидат на дискотека в Златоград

„Състоянието на Дебора е много тежко. Тя се бори за живота си. Предстои й животоспасяваща операция в специализираната болница в Пловдив", заявиха пред 24rodopi.com близки на тежко пострадалото при катастрофата снощи край кърджалийското село Ягнево 17-годишно момиче.
Както вече писахме, незабавно производство е образувано в РУ-Кирково срещу 21-годишния К. Г., който шофирал „Фолксваген" след употреба на алкохол и с несъобразена скорост, в резултат на което колата напуснала платното и се блъснала в чешма в землището на Ягнево, на пътя Бенковски - Златоград. Пострадала е 17-годишна пътничка, която бе настанена в кърджалийската болница с контузни рани. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,36 промила. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието.
„Приета беше към 22.00 часа в кърджалийската болница, но след 1.00 часа се наложи да бъде транспортирана по спешност в МБАЛ „Свети Георги" в Пловдив. Има тежка черепна травма", споделиха пред 24smolian.com близките на Дебора И.
„На шофьора му няма нищо. Драскотина даже. По бялата му фланелка няма и капка кръв. Тръгнали са с гаджето на дискотека в Златоград. Пил е доста за тази възраст и решил да се прави на мъж, натискайки педала на газта. Колата не е негова, взел я от познат", разказаха жители на село Ягнево.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I