На празника на миньорите в Рудозем лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ определи управлението на страната като "нестабилно", защото е "е погрешно конструирано". Според Карадайъ има сериозно разминаване между управленската програма на правителството, представена в началото на мандата му, и действията на централната власт. „Виждаме действия, които са за разделение на обществото, а не за обединение. Нещо повече, когато става въпрос за важни решения за държавата, в Народното събрание основната партия единствено и само може да разчита на системните, отговорни, национално-отговорни партии като Движението за права и свободи, a не може да разчита на своите коалиционни партньори. Ето това е ненормалната власт. Преди близо 2 години представителите на управляващата партия отчетоха съвпадения на тяхната и нашата програма и въпреки това, когато се стигна до изработването на формулата за правителството казаха „но" припомни Карадайъ. За това днес се обръщам към вас да ви благодаря за единството, с което постигнахме този добър резултат на местните избори в Рудозем, да ви призова да бъдем така единни и на предстоящия президентски вот и да обърна внимание на всички, че ние сме отговорна партия, но ще кажем „не" на това „но", заяви Карадайъ, цитиран от пресцентъра на ДПС.
Организатори на празник на миньорите в Рудозем бе кметът Румен Пехливанов и съорганизатори „Рудметал" АД и „ГОРУБСО-Мадан" АД. На празника присъстваха Адриан Петров зам.- областен управител на област Смолян, евродепутатът Неджми Али, кметове и председатели на общински съвети на ДПС от родопските общини. 
Снимки: Мехмед Билял
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Tova pozdrav za min1orite lie ili pred izborno iskazvane

    ОтговорИзтриване
  2. Тези които крадяха 20 години искат още да крадат . Няма вече да видите власт , депесе

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I