Засилено е полицейското присъствие на територията на област Смолян, поради провеждането на редица мероприятия. Това заяви старши комисар Николай Димов, директор на ОД на МВР- Смолян. На територията на област Смолян, днес протичат няколко събития едновременно. В Славейно се чества 113-тата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание и 140-години от рождението на войводата Пейо Шишманов. В село Гела протича традиционното гайдарско надсвирване, а в Борино е съборът на селото. Димов поясни, че има създадена организация за нормално протичане на събитията. „Има предварително изготвени разчети, има и достатъчно разпределени служители от Областната дирекция, от Районно управление - Смолян, така че няма притеснение към настоящия момент", посочи Димов. Той добави, че към момента няма постъпили сигнали за нарушаване на обществения ред.
24smolian.com 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I