Областният управител Недялко Славов поздрави жителите на Борино от името на Българското правителство и от името на министър-председателя Бойко Борисов по повод празника на общината. Пожела на всички здраве и късмет, мир и уют в домовете, спокойствие и хармония в семействата, радост и удовлетворения в личен и професионален план.
Славов поздрави кмета Мустафа Караахмед и общинското ръководство, като им пожела да имат сили и енергия, за да решават проблемите на хората. Той засвидетелства подкрепата на държавата за всяка смислена и важна инициатива и проект, като в доказателство на думите си припомни, че с решение на Правителството, взето на заседание на Министерски съвет от 27 юли тази година, от държавния бюджет по бюджета на община Борино се отпуска допълнително финансиране в размер на 490 000 лв. за изграждане на площадно-парково пространство в село Борино. Областният управител подчерта, че ще бъде коректив, когато се допускат грешки и общинското ръковотство се отклонява от правилната посока.
Славов поздрави всички държавни служители, социални работници, горски служители, просветни, културни, читалищни дейци и всички самодейци, които имат нелеката задача да бранят националните традиции. „Нека да забравим различията от политически, религиозен или етнически характер и да бъдем съпричастни и толерантни към ближните си. Да намираме поводите да бъдем заедно не само на празниците. Обединението е важно, особено сега, в тази неспокойната обстановка на Балканите. Трябва да сме единни, за да живеем в една по-сигурна и стабилна България", призова към обединение областният управител, като пожела всяко добро начинание да се увенчава с успех.
Сред официалните гости на празника бяха народният представител Мустафа Карадайъ, кметове и председатели на общински съвети от област Смолян и съседни региони.
24smolian.com
    

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Хубави думи. Но какво прави за хората да живеят по добре. Гледат си герберския кръг, нито се борят срещу корупцията, нито срещу бедността, нито срещу най ниските заплати в страната, Смолян се обезлюди пък те си играят на управление

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I