Продължават ремонтно-възстановителни работи на третия тунел след Бачково. Това съобщиха от Областно пътно управление - Смолян. На мястото на ремонтните дейности е поставена светофарна уредба, която регулира движението. За да се избегне продължителното чакане и образуването на задръствания е препоръчително шофьорите да използват маршрут Пловдив – Кричим – Девин – Смолян. Продължава обрушването на скатовете по направление Хвойна – Чепеларе, а движението на автомобилите ще се пропуска на интервали. Поетапното пропускане на моторните превозни средства е в сила за периода от 8.00 до 19.00 часа. Има и времеви периоди, в които движението се спира изцяло и в двете посоки, което създава предпоставки за образуването на задръствания. До 20 август остава затворен за движение поради ремонт пътят Смилян – разклона за село Вълчан, а обходният маршрут е Фатово – Рудозем – Бяла река и обратно. В сила е забраната за движение на МПС над 3.5 т. през път Пампорово - Смолян. Забранено е движението на товарни автомобили над 10 тона по пътя Арда – Горна Арда заради стеснен и пропаднал пътен участък. В Смолян автомобилният трафик интензивен по централния булевард „България", но задръствания не се образуват. 
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Наскоро пътувах от Стойките за Смолян през Превала. Възхитен съм от извършената рехабилитация на пътя. Вероятно е струвала скъпо,но си заслужава. Този участък никога не е бил по-добър от сега.БРАВО.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I