Гюнер ШЮКРИ

Специални гости на Спортния клуб по тенис на маса „Юнак 2005" от Ардино бяха семейство Христеви от Чепеларе. Синът Христо, който е състезател на пловдивския „Стоянстрой", е трикратен републикански шампион по тенис на маса за момчета до 15 години. Сестрите му Симона и Златка също се състезават за „Стоянстрой".
Поканата на смолянското семейство бе от президента на клуба Светослав Сашев.
Гостите от Чепеларе, заедно със златните момичета на „Юнак", направиха двустранна тренировка и приятелски срещи. В подготовката се включи и бившият състезател на домакините – 15-годишният Алпер Сали, който в момента живее заедно с родителите си в столицата на Швеция – Стокхолм. Ардинският талант продължава да тренира в Швеция под ръководството на световния шампион по тенис на маса Михаел Апелгрен.
„Удоволствие е да идвам в Ардино с моите деца, тъй като поддържаме много добри приятелски отношения с всички от тениса на маса в града под Белите брези. Винаги е добре да тренираш с една от най-добрите школи в страната. Изненада бе за мен преди две години, когато видях, че ардинската школа има и много добри малки тенисистки, които тази година станаха републикански шампиони за момичета до 12 години. Бъдещето е пред тях и им пожелавам много късмет и успехи", заяви Стефан Христев.
Треньорът на СКТМ „Юнак 2005" м.с. Йорданка Колева сподели, че се е получила ползотворна подготовка две седмици преди началото на 13-ия Международен турнир по тенис на маса за юноши и девойки в памет на изтъкнатия тенисист Дургут Адемов – Джофи. Надпреварата ще се проведе от 18 до 21 август под патронажа на кмета на общината Ресми Мурад.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I