72 деца взеха участие във фотоконкурса „Аз раста патриот" и 72 от тях станаха победители в него. „Всеки участник получи награда, всеки от тях е победител, защото носи любовта към българското, към родното в сърцето си, защото расте патриот!", заяви областният управител Недялко Славов, под чията егида се реализира конкурса.
Той награди победителите на церемония в Областна администрация.
„Този голям интерес много ме обнадеждава, обнадеждава ме за това, че България е жива и ще пребъде, България ще бъде в ръцете на едно поколение, което е готово да работи за нея и нейния просперитет, поколение, което обича своята родина! Обнадежден съм, че ще бъдат съхранени българските традиции! Хората в област Смолян показаха, че са истински патриоти, независимо от социален статус, от материално състояние, независимо от религиозни убеждения! И това е голямото послание на този фотоконкурс, че в Родопите хората са патриоти, хора, за които България е над всичко! Затова и решихме днес да наградим участниците, днес, в навечерието на хубавия празник – Денят на Независимостта!", допълни Недялко Славов. 

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Вместо в авторитетна държавна институция , превърнаха областната администрация в театър. Тези инициативи са добри,но се правят по друг начин и под патронажа на областния. А тезик вместо да решават проблемите на областта,са го ударили на евтин PR.

    ОтговорИзтриване
  2. A ti kakvo napravi za Smolqn i za horata v nego osven da pi6e6 gluposti TROL?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I