Премиерът Бойко Борисов прогнозира, че все повече изселници ще се връщат по родните си места в България.
„В момента в страната ни има растеж, нулева инфлация, доходите растат непрекъснато. Изселниците като си идват един два пъти в годината виждат всеки път как се подобряват селата и градовете. Има такива като село Ябланово, където се върнаха хората. И все повече други изселници ще се връщат. Ръстът ни е 3%, има стабилна банкова система, минала стрес тестовете, безработицата на практика е 7%, но това са хора, които в голямата си част не искат да работят. Като гледам числата в банките – непрекъснато се увеличават депозитите. Младите от ГЕРБ могат да помагат, като показват активно на личното си обкръжение направеното до момента“, това написа Бойко Борисов днес на личния си профил във Фейсбук.
„Най-добрият начин да убеждаваш е като показваш. Днес на деветия летен университет на младежката структура на Политическа Партия ГЕРБ обсъдихме доста теми, касаещи България. Призовах ги да показват направеното от нас, посочва лидерът на ГЕРБ.

24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Бойко си живее в друг свят...Кое ли българско село се е оживило..ха.ха "Като гледам числата в банките – непрекъснато се увеличават депозитите. "-себе си има в предвид

    ОтговорИзтриване
  2. Бати вица.Тоя не сам го чувал :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Той може да не е идеалния премиер но по негово време в държавата се строи както по Тошово време докато другите освен със золуми с друго не запомнихме.

    ОтговорИзтриване
  4. и какво точно се строи???Не могат да поддържат построеното! А обезлюдяването е масово в цялата страна,като изключим София...всички са лакоми крадци

    ОтговорИзтриване
  5. С анархични послания като - "всички са такива и онакива" , писане на глупости и знаци(???...!!!) работите няма да се подобрят със сигурност.

    ОтговорИзтриване
  6. А не казва колко села ги заличиха от картата на държавата България, поради това, че в тях не живее никой.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I