Кметът поздрави възрастните хора, които за пета година край параклиса „Св.Спас” в местността Забатско, отбелязват прегледа на художествената самодейност Над 360 пенсионери от община Смолян се събраха за поредна година на среща-събор край параклиса „Св.Спас” в местността Забатско, за да отбележат прегледа на художествената самодейност на пенсионерските клубове в общината.
Кметът Николай Мелемов поздрави възрастните хора. Той отправи искрени пожелания и благодарност към ръководството на „Обединения съюз на пенсионерите” /ОСП/ в общината затова, че превърнаха тези срещи в една хубава традиция и вълнуваща демонстрация на големия талант на възрастните хора. „ Благодаря ви за активното участие в обществения живот на Общината. Ще продължаваме да разчитаме на вашия натрупан опит и на вашата добрина и мъдрост, защото има на какво да ни научите. Пенсионерите в община Смолян сте образец за
сплотеност и добри отношения. По този начин давате пример на всички следващи поколения. Нека сърцата ви да са изпълнени с любов, да живеете в мир и разбирателство, и да сте дарени от обичта на любимите ви хора”, посочи в поздрава си Мелемов. Председателят на ОСП Ангел Стойчев откри събора, който се провежда за пета поредна година. На певческите групи той пожела успешно представяне, а на всички останали здраве , достоен живот, кураж и сили за преодоляване на предизвикателствата, които животът поднася. „Благодаря на община Смолян, която винаги ни подкрепя финансово и материално. От каквото имаме нужда, ръководството винаги се е отзовавало и помагала, посочи още в приветствието си Стойчев. След това осем певчески групи от пенсионерските клубове от Смолянска община показаха своето творчество в областта на фолклорното пеене. Срещата-събор продължи с курбан и веселие край параклиса
„Св.Спас”. На събитието присъства и секретарят Момчил Николов. Срещата – събор се организира от „Обединен съюз на пенсионерите” и община Смолян.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. То само такива останаха...гладни,бедни...с по-високи данъци!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Ама не сте зависими де.ГРАМ!!! Не ви ли е срам?!?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I