Областният управител на Смолян Недялко Славов
Скъпи граждани на област Смолян,
Щастлив съм да Ви поздравя по случай настъпващия празник – Деня на Съединението!
Шести септември символизира националното единство на българския народ, единство, от което днес – в сложната ситуация на емигрантска криза в Европа, се нуждаем не по-малко. Обединението е било и винаги ще бъде единственият правилен път към просперитета на България!
Бъдете здрави и единни, както в делничните, така и в празничните дни!
Честит Празник!

Кметът на Община Мадан Фахри Молайсенов
Уважаеми жители на община Мадан,
За мен е чест да Ви поздравя по повод 6 септември – Денят на Съединението!
Това е една от най-бележитите дати в новата българска история. На този ден, преди 131 години, вниманието на цяла Европа е приковано от смелостта на един малък, но храбър народ от Балканите, дръзнал да се изправи пред Великите сили и да заяви своето достойно място в новата карта на Балканите и Европа.
И днес, свеждайки глава на  признателност пред всички  всеотдайни  радетели на идеята за единна България, ние сме длъжнида се стремим да бъдем техни достойни последователи за по-добро бъдеще на страната ни!

Честит Празник!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I