Областната структура на Обединението на жените социалистки в Смолян избра своето ръководство, съобщиха от пресцентъра на местната структура на партията. За областен координатор бе избрана Сийка Иванова.
„Тя е работила дълги години в социалната сфера. Иванова е успешен пример за жена –ръководител в социалния сектор. Социалната кауза е призвание за нея и в рамките на обединението на жените в област Смолян, новият областен ръководител, ще продължи да работи активно. Тя има амбиция за обединяване на усилията на жените за реализиране  на социални инициативи и проекти  в обществена полза, чрез които да се търсят възможности за решения на проблемите на най-уязвимите групи в обществото", посочиха от БСП .
В ръководство са избрани за зам.-председател Радост Петрова – председател на структурата на жените-социалисти в Чепеларе и за секретар - Дарина Емилова, председател на жените-социалистки в Доспат. 

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Бат Бойко рече: С тези лелички сте за никъде!

    ОтговорИзтриване
  2. Бат ви бойко тръгна вече по нанадолнището и скоро всички елементарни герберчета ще изхвърчите от държавните постове, парабар с нидялко

    ОтговорИзтриване
  3. Няма кой да ви вярва на лъжите вече комунисти крадливи

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I