Обществена поръчка, офертите се приемат до 17 часа на 21 октомври

1 241 лева на ден ще получава фирмата, която спечели обществената поръчка за зимно поддържане на пътищата в община Рудозем. 223 400 лева е заделила в бюджета си Общината, а офертите ще се приемат до 17 часа на 21 октомври, посочиха от местната администрация.
„Всеки желаещ може да открие пълен набор от документи за кандидатстване по процедурата и подробна информация за съответната обществена поръчка на интернет страницата на Общинска администрация – Рудозем. Обществената поръчка е обособена в 9 позиции. Основните дейности, които включва, са снегочистене (патрулно и периодично) на пътищата до постигане на съответното ниво на зимно поддържане, разчистване на преспи и снегонавявания, отстраняване на уплътнени снежно-ледени пластове и обезопасяване на пътищата против хлъзгане – разпръскване на пясък.
Определеният срок за изпълнение на поръчката е до 01.04.2017 г., а ако атмосферните условия наложат зимното поддържане да приключи по-късно от 01.04.2017 г., срокът на договора ще се счита за продължен до приключване на зимен експлоатационен сезон 2016/2017 г.", се посочва в сайта на Община Рудозем.
Според кмета Румен Пехливанов разходите за зимно поддържане на пътищата през настоящия сезон ще бъдат по-големи спрямо предходния. Той изрази надежда, че договорите ще бъдат сключени навреме. 

24smolian.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I