101-ви Алпийски батальон посрещна празника си с обновен учебен център. Областният управител Недялко Славов поздрави подполковник Димитър Кацаров и военнослужещите във военното формирование с празника. Пожела им здраве и благополучие, успехи и професионално израстване, да се завръщат живи и здрави при семействата си след всяка мисия. „Тази година посрещате празника с един много хубав подарък, който сами сте си направили – прекрасният учебен център, който преди минути всички разгледахме. Поздравявам ви за вложените труд и усилия при реновирането на този център, искам да благодаря на всички спомоществователи, които дадоха своя принос тази сграда да добие сегашния си чудесен вид. Освен с нов учебен център, вие имате основания да посрещнете днешния празник с удовлетворение, заради успешното изпълнение на мисии не само на територията на нашата страна, но и за мисиите зад граница, които са част от ангажиментите ни като страна член в Евроатлантическия алианс. Имате право да се радвате на постигнатите високи резултати в спортните надпревари и в България и зад граница, които дават основание, както за вас да се говори с респект, така и за региона ни с уважение", посочи Славов. 24smolian.com



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I