Около 250 състезатели от цялата страна мериха сили в последния за настоящата година Национален турнир по карате шинкиокушин за деца във възрастовите групи 10, 12 и 14 години за купа „Асенова крепост“. Състезанието се проведе в събота в Асеновград , а с него завърши и националният спортния календар на ФБКШ за 2016 г. Турнирът премина при отлична организация и голяма конкуренция. 
Рудозем бе представен от четирима състезатели: 
Маринела Влахова се класира на второ място в кат. 30 кг., момичета до 10-годишна възраст. 
 Юсуф Фазлийски зае трето място, след три тежки срещи в кат. 30 кг., момчета до 10-годишна възраст. 
Билял Фазлийски- също на трето място в кат. 29 кг., за момчета до 12-годишна възраст. 
Енвер Байрактаров- трето място в кат. 35кг. до 12г. Състезателите от Мадан бяха: 
 Елина Чукарова, която се класира трета в кат. 32 кг., момичета до 10 години.
Филип Чукаров на трето място в кат. 59 кг., момчета до 14-годишна възраст. 
Град Смолян бе представен от Крум Красин в кат. +59кг., момчета до 14 години. „Всички наши състезатели се представиха достойно. Честито на децата, с пожелание за още по-големи успехи на следващите състезания“, заяви сенсей Здравко Младенов. 
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I