Председателят на Народното събрание Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков" 2., кандидатът за вицепрезидент на управляващата партия е вицеадмирал Пламен Манушев. Очакваната новина съобщи премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.
"Наслушах се за "бащата на нацията. Крайно време е да имаме и "майка", която да се погрижи за този народ. Двойката, която излъчихме, още във вечерта на изборите ще трябва да обяви "Вече не съм от ГЕРБ". И да, те ще го кажат - всеки би го казал", поясни премиерът. "Не бива да допускаме катаклизъм - тези избори са като вот на доверие и ние се борим да го спечелим. Разгледахме доста кандидати, включително и аз, но считаме че това ще е равно на дезертьорство", категоричен бе Борисов. Той допълни, че двойката на ГЕРБ ще спечели от раз и това "го знаят всички партии".
„Искам да благодаря на Изпълнителната комисия. Разбрах, че можете да пазите тайна“, заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в Националния дворец на културата (НДК) по време на обявяването на кандидатите на партията за президент и вицепрезидент.
„Ние сме отговорни и не бихме се съгласили, ако някой инициативен комитет покани някой от нас, да отидем да му се подчиняваме, защото не знаем кои са там. Съжалявам, че нашият опонент не намери нито един честен и почтен кандидат”, заяви премиерът. „ГЕРБ не залага на популизма. Няма да работим с компромати, но сме готови за точно това от политическите ни опоненти, защото нямат идеи и решения“, отбеляза зам.-председателят на партията и председател на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на официалното представяне на кандидатите на ПП ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България в зала 6 на НДК.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Независима работа :)

    ОтговорИзтриване
  2. С мощно освиркване е била посрещната при откриването на събора в Рожен в събота председателят на Народното събрание Цецка Цачева, която е сред спряганите в медийното пространство номинации на ГЕРБ за кандидат-президент на страната в изборите наесен.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I