„С гордост представям нашите кандидати за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, защото на България й е нужна стабилност, за да продължи своя европейски път на развитие". Това заяви депутатът от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова на среща с жители на смолянското село Влахово. Тя разказа какви са правомощията на президента и изтъкна, че богатият парламентарен опит на Цачева като председател на Народното събрание ще й бъде изключително полезен в качеството й на президент. „Сигурна съм, че тя няма да допусне да се стига до законодателни недоразумения, от които бихме били потърпевши като граждани на България", посочи д-р Дариткова.
„Вицеадмирал Манушев е военен от кариерата. Неговият живот е минал във Военноморския флот. Познавам го като изключително дисциплиниран, отдаден на каузата „България". Неговата амбиция е историческите паметници и всичко свързано с военната история на България, да бъде оставено в подходящ вид за идните поколения. При изпълнение на ангажиментите на президента като главнокомандващ на армията вицеадмирал Манушев ще бъде изключително ценен", допълни депутатът от Смолян.
По думите на Дариткова е много важно България да запази своята стабилност в тази сложна международна обстановка, в която близо до нас се водят военни действия, при тези изострени отношения между големите държави и не на последно място бежанския поток.
„На фона на това, което се случва около нас, ние живеем относително спокойно. И именно затова трябва да се отдаде заслуженото на това управление, на нашия министър-председател, който успява да балансира всички тези разнородни интереси", добави в изложението си народният представител.
Като контрапункт на казаното тя посочи разпада в БСП и ДПС. „При БСП има поне три разклонения, които претендират да са носители на лявата идея. ДПС също се разцепи на две. Едната структура реши, че може да възседне успешната партия ГЕРБ, обявявайки подкрепа за нашите кандидати, без никой да им е искал подкрепата. А другата застана зад Пламен Орешарски – носителя на проваления управленски мандат на Сергей Станишев. Партиите от Реформаторския блок още не могат да си изяснят какви са им ангажиментите в парламента. След дълги спорове излъчиха обща кандидат-президентска двойка, но се опряха на човек, освободен от премиера Борисов заради несправяне с работата. В цялата тази политическа каша само ГЕРБ е единна и устойчива – с ясно разписана програма, със силни структури, на които разчита, и с идеята да допринесе максимума за развитието на България", обобщи Дариткова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I