Около 20 000 електромера са били подменени с устройства с дистанционно отчитане в община Смолян през т.г. Това обявиха от ръководството на EVN на среща с областния управител Недялко Славов. Новите електромери ще намалят случаите на кражби на ток в региона. От дружеството увериха, че имат сериозни инвестиционни планове за региона и за следващата 2017 година, които са съобразени с основните приоритети за развитието на областта. Дружеството ще продължава да укрепва електропреносната мрежа и да подобрява нейната сигурност.
Областният управител Недялко Славов изказа благодарности към ръководството на компанията за готовността им да инвестират в електропреносната мрежа към бъдещия пункт ГКПП „Рудозем-Ксанти".
Представителите на дружеството споделиха сериозното си безпокойство от зачестилите кражби на цветни метали от трафопостовете на дружеството, но отбелязаха също, че са успели да овладеят този проблем, който произтича от лица, приходящи за региона, и изказаха благодарност за добрата съвместна работа с органите на МВР.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Точно сега ще падне хайдушко крадене на ток. Тока да не се краде от електромера , а и вече енергетици без съдебно разрешение не могат да припарят в дома на хората..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I